آش رشته از معروفترین آشهای ایرانی است. این آش را غالبا با کشک و گاهی با سرکه و حتی ترشی میخورند. بسته به عادتهای خانوادگی از این خوراک به عنوان پیش خوراک یا خوراک اصلی استفاده میشود. همچنین گاهی در مهمانیها در فصل زمستان یا در مراسم افطار مسلمانان در ماه رمضان از آش رشته به عنوان پیش خوراک استفاده میشود. آش رشته در ماه رمضان جایگاه ویژهای بین خانوادههای ایرانی دارد و از جمله خوراکهای مناسب این ماه است.
نکات مهم طرز تهیه سالاد شیرازی بازدید : 490
چهارشنبه 9 ارديبهشت 1399 زمان : 23:25